Bøger og blogs vi læser

The forager handbook af Miles Irving

La cuisine des plantes sauvages af Meret Bissegger

L´APPEL GOURMAND DE LA FORET af Linda Louis

The wild table af Connie Green og Sarah Scott

Naturens spisekammer af Anette Eckmann

Ukrudt af Rasmus Leck Fischer & Katja Dahlberg

Cueillir er Cuisinier les plantes sauvages af Mireille Sicard – 120 plantenavne og masser af opskrifter, en super duper bog med planter man ikke vidste kunne spises.

Chaussons samossas et empanadas af  AnneCé Bretin.

j sheekey FISH

 

blogs:

http://wildcraftvita.blogspot.dk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s